Vacature: HBO stageplaats EARTH Water

 

We hebben weer een mooie kans om werkervaring op te doen binnen een leuke dynamische organisatie. Wij zijn namelijk opzoek naar een stagiair met minimaal HBO niveau die ons kan ondersteunen met verschillende werkzaamheden!

EARTH Concepts

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk inderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze producten, zoals EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea wilt drinken. 100% van de nettowinst die we namelijk realiseren met de verkoop van deze projecten dragen we af om waterprojecten te financieren. We investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus één van onze producten en help mee om schoon drinkwater te creëren.

EARTH Concepts, heeft mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van ruim €1.500.000 kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.

De stagewerkzaamheden

Bij EARTH werk je in een informele sfeer met een klein team. Je zit dagelijks bij ons op kantoor (naast van der Madeweg) en werkt nauw samen met iedereen binnen de organisatie. Of dit nu de oprichters, accountmanagers of anderen binnen de organisatie zijn. Je wordt breed uitgedaagd. Wij zoeken iemand die mee kan denken over onze online strategien, content kan verzamelen, creeren en inzetten.

Binnen EARTH is het belangrijk dat je zeer zelfstandig bent, assertief bent en affiniteit met horeca hebt. Verder is een rijbewijs een pré en ben je bij voorkeur woonachtig in Amsterdam!

Mocht je geïnteresseerd zijn of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar henk@earthwater.nl.

Wie weet tot snel!

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin