Vacature Account Manager Noord en Oost Nederland

Gezocht per 1 juni, Account Manager Noord en Oost Nederland

EARTH Concepts is een jonge, sterk groeiende, gedreven Social Enterprise, die streeft naar een leidende rol in het premium segment van mineraalwater, biologische koffie, thee en sinds kort ook chocolade. We onderscheiden ons niet alleen door onze snelle en informele manier van werken, maar ook door onze maatschappelijke rol. Onder de noemer You Never Drink Alone doneren we 100% van de netto winst aan waterprojecten. Zo dragen wij bij aan de oplossing van de wereldwijde waterproblematiek. Sinds onze oprichting hebben we ruim 1,3 miljoen euro weten te doneren o.a. aan projecten in Kameroen en China.

Functieomschrijving

Wij zoeken per direct een ACCOUNT MANAGER HORECA voor de regio Noord en oost Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland). Je woont in deze regio en bent daar verantwoordelijk voor het uitbouwen van de EARTH producten in het Horeca - & Out of Home kanaal. Hierbij werk je samen met onze 3 overige Account Managers Horeca en rapporteer je direct aan de Country Manager Nederland.

Je hebt een uitgesproken “salesdrive” en je bent als “ondernemer” actief op zoek naar nieuwe relaties. Je onderhoudt daarnaast het contact met bestaande relaties met als doel het assortiment van EARTH uit te bouwen en ons verhaal verder te vertellen. Je bent tevens verantwoordelijk voor goede contacten met de Horeca-groothandelaren in je regio en maakt met hen afspraken over de marktbewerking van EARTH Water.

Je activeert de verkoop in de Horeca door creatief de behoeftes van de ondernemers in te vullen en een gerichte inzet van point-of-sale materialen om het EARTH-portfolio optimaal te promoten en te presenteren. De relatie die je opbouwt, vertaalt zich terug in een omzetstijging bij bestaande en nieuwe relaties. Tevens ben je betrokken bij het organiseren van (EARTH-) evenementen.

Minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële functie én een sterk netwerk binnen de horeca in het gebied is een pré.

EARTH Concepts kan jouw toekomstige werkgever zijn!

Wij bieden een dynamische werkomgeving, met hoop plezier en humor, veel zelfstandigheid en de vrijheid om jezelf te ontplooien. Daarbij bieden we een salaris dat past bij je ervaring en de inhoud van de functie, waarbij goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend zijn. En uiteraard de mogelijkheid om iets met je talenten de doen en de wereld te veranderen.

Reageren op deze vacature kan door een mail te sturen met een motivatie waarom jij bij EARTH Concepts wilt werken en uiteraard je cv naar vacatures@earthwater.nl o.v.v. sollicitatie Account Manager Horeca. Reageren kan uiterlijk tot 25 april.

 

deel op facebook deel op twitter deel op linkedin