Nieuws

 • 17 mei Even voorstellen - onze cacaoboeren

  Even voorstellen - onze cacaoboeren

  Yes, nieuwe medewerkers! En niet in Nederland of Shanghai, maar in Kameroen. Klik HIER om meer te lezen over cacao boeren Felix, David, James, Charles, en Fon Jakob. 

  plus icon
 • 24 apr Dubai & Hong Kong

  Dubai & Hong Kong

  We zijn altijd met mooie dingen bezig. En het opzetten van EARTH Water in Dubai is er daar eentje van. De afgelopen tijd gaan er steeds meer containers met water die kant op en komt er steeds vaker nieuws voorbij over nieuwe EARTH klanten met als hoogtepunt de beschikbaarheid in warenhuis Galeries la Fayette. 

  Ook maken we mooie stappen in Azie. Naast Shanghai zijn we ook aan het uitbreiden naar andere plekken. Zo is de volgende klant buiten deze stad Disneyland in Hong Kong. En daar zijn wij natuurlijk best wel een beetje trots op. 

 • 21 apr Donatie vanaf Ameland

  Donatie vanaf Ameland

  Afgelopen weekend waren Lars en Martijn op bezoek op Ameland voor de opening van het strandseizoen. Meer dan 100 medewerkers, relaties en leveranciers waren uitgenodigd door de Van Heeckeren groep voor een proeverij en een mooi feestje. 

  Gedurende de avond werd er een cheque van €10.000 overhandigd aan Eva van Live Build door eigenaar Harold van Workum. Dit is het bedrag dat wij sinds de afgelopen 2 jaar hebben kunnen doneren dankzij de verkoop van water, koffie en thee bij Van Heeckeren. Als klap op de vuurpijl verdubbelde de Van Heeckeren groep dit bedrag naar €20.000. Deze dagen komen 100% zeker in het rijtje onvergetelijke weekenden te staan! 

 • 11 apr

 • 6 apr Bartender Timo in Shanghai

  Bartender Timo in Shanghai

  Wij werken al een lange tijd nauw samen met verschillende bartenders waar Timo Janse er van een is.

  plus icon
 • 6 apr Opening Colorado Charlie

  Opening Colorado Charlie

  Scheveningen is een nieuwe Beachclub rijker! Colorado Charlie belooft met volledig nieuwe strandhutten en terrassen een frisse en zilte wind over het Zwarte Pad in Scheveningen te doen woekeren.

  plus icon
 • 6 apr Biervierdaagse Groningen

  Biervierdaagse Groningen

  Het is weer lente, en dat is toch altijd weer een fijne tijd. De eerste festivals hebben ondertussen plaats gevonden en er is wekelijks genoeg te doen door het hele land.

  plus icon
 • 22 mrt WERELDWATERDAG 2018

  WERELDWATERDAG 2018

  Vandaag, 22 maart 2018, is het wereldwaterdag! Deze dag staat in het teken van het onder de aandacht brengen van de mondiale waterproblematiek en dit aan een zo'n breed mogelijk publiek kenbaar te maken. 
   

  plus icon
 • 14 mrt VACATURE: Administratief medewerk(st)er – ongeveer 20 uur per week

  VACATURE: Administratief medewerk(st)er – ongeveer 20 uur per week

  plus icon
 • 14 mrt Goud voor Niels te Vaanhold -

  Goud voor Niels te Vaanhold - "the Dutch Cup taster Championship"

  Via deze weg willen wij Niels, onze collega van Mocca D'or, van harte feliciteren met het behalen van de eerste prijs op het Nederlandse Cup Tasters Championship!

  plus icon